Hvad er Norton 360?

Realtidsbeskyttelse

De avancerede antivirusfunktioner hjælper med at beskytte dine enheder mod eksisterende og fremtidige onlinetrusler, og hjælper med at beskytte dine personlige økonomiske oplysninger, når du er online.

Dynamisk firewall

Dynamisk firewall til PC eller Mac hjælper med at beskytte dine personlige filer og økonomiske oplysninger ved at overvåge kommunikation mellem din computer og andre computere og blokerer for uautoriseret trafik.

Forældrestyring1

Administrer dine børns aktiviteter online. Hjælp dem med at udforske, lære, og have det sjovt i den digitale onlineverden på en mere sikker måde på deres PC’er eller smartphones.

 

50 GB Cloudbackup2,3

Du får hele 50 GB Cloudbackup af din PC. Opbevar vigtige filer og dokumenter som et forebyggende tiltag mod tab af data på grund af harddiskfejl, tyveri af enheder eller ransomware.

Secure VPN

Surf anonymt og mere sikkert med VPN (Virtual Private Network) uden logføring af onlineaktiviteter. Brug samme type kryptering, som også bruges af banker, til at beskytte dine private oplysninger.

Password Manager4

Værktøjer til nem generering, opbevaring og administration af dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger i sikkerhed online.

Dark Web Monitoring5

Vi overvåger det mørke internet og giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger skulle dukke op der.