Bredbånd til virksomheder

Fastspeed tilbyder små og mellemstore virksomheder lyn-hurtigt bredbånd. Vi tilbyder MAX hastighed med 1000 Mbit til LAV pris. Hvis du er i tvivl om, om vi kan levere på den pågældende adresse, kan du let og enkelt tjekke det på forsiden (HER) ved at indtaste den pågældende adresse.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon: 89 87 83 03 eller skrive til os på mail: erhverv@fastspeed.dk.


Bredbånd på hjemmeadressen – betalt af virksomheden

Fastspeed tilbyder også, at virksomheder kan betale for deres medarbejders bredbånd på hjemmeadressen. Vi har tre løsninger (A, B, C), der alle er med kvartalsvis betaling, og gør det nemt for både virksomheden og medarbejderne.

Løsning A: Én samlet faktura til virksomheden på medarbejdernes bredbånd.

Løsning B: Medarbejdernes bredbånd betales med virksomhedens betalingskort.

Løsning C: Medarbejderen køber selv og refunderes af virksomheden.

Du kan læs mere om vores løsninger nedenfor.


Løsning A:
Én faktura til virksomheden på medarbejdernes bredbånd

Fastspeed tilbyder, at virksomheder og organisationer mv. kan tilbyde en Fastspeed bredbåndsløsning til deres medarbejdere, hvor virksomheden betaler via én samlet faktura pr. kvartal.

Vi tilbyder medarbejderne maksimal hastighed på deres hjemmeadresse med 1000 Mbit bredbånd – endda til en yderst attraktiv pris.

Hvis du ønsker en virksomhedsordning med én faktura eller blot vil høre mere om vores tilbud, kan du kontakte vores Erhvervsafdeling på erhverv@fastspeed.dk eller ringe til os på telefon 89 87 83 03 (mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 9.00 til 16.00).


Løsning B:
Medarbejdernes bredbånd betalt med firmaets betalingskort

Er I en mindre virksomhed med få medarbejdere, der har virksomhedsbetalt bredbånd, kan du gøre det nemt for virksomheden, at betale for medarbejdernes bredbånd.

Som virksomhed kan du let og enkelt, indkøbe bredbånd til dine medarbejdere via vores online købsproces på forsiden (HER). Indtast medarbejdernes adresse, firmanavn og CVR-nummer og betal med virksomhedens betalingskort. Herefter vil virksomhedsnavn og CVR-nummer fremgå af den kvartalsvise regning.

Medarbejderne kan altid logge ind på ’Mit Fastspeed’ og udskrive regningen, hvis der er behov for det.


Løsning C:
Medarbejderen køber selv og refunderes af virksomheden

Vi kan også tilbyde, at medarbejderne selv køber Fastspeed bredbånd og efterfølgende får udgiften refunderet af arbejdsgiveren (som udlæg). Dette sker nemt online, når du i købsprocessen på forsiden (HER) tilføjer virksomhedsnavn og CVR-nummer. Herefter vil virksomhedsnavn og CVR-nummer fremgå af regningen. Medarbejderne kan så efterfølgende (hvis godkendt af virksomheden) få regningen/beløbet refunderet af virksomheden.

Medarbejderne kan altid logge ind på ’Mit Fastspeed’ og udskrive regningen, hvis der er behov for det.

Hvis du vil høre mere om denne løsning, kan du kontakte vores kundeservice, på telefon 89 87 83 03.

Hvis du allerede har et abonnement hos os, hvor du ønsker at tilføje arbejdsgiver, kan du skrive til kundeservice@fastspeed.dk eller ringe på 89 87 37 00.