Er du beboer i en forening eller boligselskab?

Hvis du er beboer i en bolig-/antenneforening eller boligselskab, og du allerede nu har adgang til at få Fastspeed, kan du blot bestille online på hjemmesiden eller via vores kundeservice på telefon 89 87 37 00.  

Kan du ikke få Fastspeed på adressen, kan det skyldes at din forening eller boligselskab/administrator ikke har en aftale med os endnu. Du kan derfor rette henvendelse til din foreningsbestyrelse eller boligselskab/administrator og opfordre dem til at åbne adgangen for Fastspeed, så vi kan levere til alle beboerne.  


For antenne- og boligforeninger, boligselskaber samt ejendoms-administratorer

Som antenne- eller boligforening, såvel som boligselskaber og ejendomsadministratorer kan I nu tilbyde jeres afdelinger/beboere/medlemmer Fastspeed bredbånd uden begrænsninger til en yderst attraktiv pris. Vi giver jer maksimal hastighed – op til 1000/100 Mbit – via jeres og/eller TDCs netværk. Vi sikrer også en god trådløs wifi-dækning, med en af markedets bedste routere (kåret til bedst i test af Force Technology). Ikke flere bekymringer med hastigheds- og forbrugsgrænser samt høje priser.

Udover at få maksimal hastighed til markedets bedste pris, vil I også opleve en kompetent kundeservice og en effektiv opstartsproces for at sikre, at jeres medlemmer kommer hurtigt og sikkert i gang. Dette ses også i form af, at vi har markedets bedste Trustpilot score. 

Forudsætninger for at få Fastspeed:

 • YouSee ejer og har installeret et coax-anlæg og leverer TV og bredbånd,
  eller
 • Foreningen ejer sit ejet antenneanlæg, YouSee leverer TV og bredbånd

Godt at vide:

 • Ingen investeringer eller omkostninger for foreningen
 • I skal ikke opsige eller genforhandle jeres aftale med YouSee
 • Fastspeed leveres parallelt med YouSee’s bredbånd, så beboerne frit kan vælge (læs mere her om hvordan Fastspeed får adgang til jeres netværk)
 • YouSee/TDC har åbnet for andre operatører (inkl. Fastspeed) på deres net
 • Prisen stiger ikke på din TV-pakker, ved valg af Fastspeed – Læs mere her
 • Mange foreninger er registreret hos YouSee, hvor der skal aftages en TV-pakke, før de kan få bredbånd. Det var tidligere en teknisk nødvendighed, men den forhindring er nu ryddet af vejen, da YouSee har lavet frekvensbåndet om.
  Vi anbefaler derfor foreningen/ejendommen at kontakte YouSee og få lavet et tillæg (en såkaldt allonge) til den nuværende kontrakt, så det er muligt at købe bredbånd uden at aftage TV pakker.

  Uanset om foreningen får lavet sådan et tillæg til YouSee, så skal der stadig åbnes for andre bredbåndsoperatører på privat ejet anlæg, Fastspeed hjælper gerne foreningen eller boligselskabet med dette. Læs mere og om hvordan du skal gøre her.

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres forening, kan I kontakte vores salgskonsulenter via nedenstående formular eller personlige kontaktdetaljer. 


 

Kontakt vores salgsteam

Er du beslutningstager eller bestyrelsesmedlem i en antenne/boligforening eller et boligselskab/administrationen?

Så lad os hjælpe Jer med at få Fastspeed bredbånd. Kontakt vores erfarne salgsteam via e-mail [email protected]. Du kan også kontakte os direkte via nedenstående kontaktoplysninger.