Tilbyd jeres medlemmer maksimal hastighed til en lav pris!

Som antenne- eller boligforening kan I nu tilbyde jeres medlemmer Fastspeed bredbånd uden begrænsninger til en yderst attraktiv pris. Vi giver jer maksimal hastighed – op til 1000 Mbit – via jeres og/eller TDCs netværk. Vi sikrer også en god trådløs wifi-dækning, med en af markedets bedste routere (kåret til bedst i test af Force Technology). Ikke flere bekymringer med hastigheds- og forbrugsgrænser samt høje priser.

Udover at få maksimal hastighed til markedets bedste pris, vil I også opleve en kompetent kundeservice og en effektiv opstartsproces for at sikre, at jeres medlemmer kommer hurtigt og sikkert i gang.

Forudsætninger for få Fastspeed:

• YouSee ejer og har installeret et Coax-anlæg og leverer TV og bredbånd
• Foreningen ejer sit ejet antenneanlæg, YouSee leverer TV og bredbånd

Godt at vide:

• I skal ikke opsige eller genforhandle jeres aftale med YouSee
• Fastspeed leveres parallelt med YouSee’s bredbånd, så beboerne frit kan vælge
• YouSee har for at undgå regulering, åbnet op andre operatører på deres net

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres forening, kan I kontakte vores salgskonsulenter via nedenstående formular eller personlige kontaktdetaljer. 


Er du medlem af en forening?

Hvis du er medlem i en bolig- eller antenneforening, og du allerede nu har adgang til at få Fastspeed, kan du blot bestille online på hjemmesiden eller via vores kundeservice på telefon 89 87 37 00.  

Kan du ikke få Fastspeed på adressen, kan det skyldes at din forening ikke har en aftale med os endnu. Du kan derfor rette henvendelse til din foreningsbestyrelse og opfordre dem til at åbne adgangen for Fastspeed, så vi kan levere til foreningens medlemmer.  


Kontakt foreningssalg

Er du beslutningstager eller bestyrelsesmedlem i en antenneforening, andels, ejer eller boligafdeling?

Så lad os hjælpe Jer med at få Fastspeed bredbånd. Kontakt vores erfarne salgsteam via e-mail [email protected]. Du kan også kontakte os direkte via nedenstående kontaktoplysninger.