For antenne- og boligforeninger, boligselskaber samt ejendoms-administratorer

Som antenne- eller boligforening, såvel som boligselskaber og ejendomsadministratorer kan I nu tilbyde jeres afdelinger/beboere/medlemmer Fastspeed bredbånd uden begrænsninger til en yderst attraktiv pris. Vi giver jer maksimal hastighed – op til 1000/100 Mbit – via jeres og/eller TDCs netværk. Vi sikrer også en god trådløs wifi-dækning, med en af markedets bedste routere (kåret til bedst i test af Force Technology). Ikke flere bekymringer med hastigheds- og forbrugsgrænser samt høje priser.

Udover at få maksimal hastighed til markedets bedste pris, vil I også opleve en kompetent kundeservice og en effektiv opstartsproces for at sikre, at jeres medlemmer kommer hurtigt og sikkert i gang. Dette ses også i form af, at vi har markedets bedste Trustpilot score. 

Forudsætninger for at få Fastspeed:

  • YouSee ejer og har installeret et coax-anlæg og leverer TV og bredbånd,
    eller
  • Foreningen ejer sit ejet antenneanlæg, YouSee leverer TV og bredbånd

Godt at vide:

  • Ingen investeringer eller omkostninger for foreningen
  • I skal ikke opsige eller genforhandle jeres aftale med YouSee
  • Fastspeed leveres parallelt med YouSee’s bredbånd, så beboerne frit kan vælge
  • YouSee/TDC har åbnet op for andre operatører (herunder Fastspeed) på deres net

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres forening, kan I kontakte vores salgskonsulenter via nedenstående formular eller personlige kontaktdetaljer. 


Er du beboer i en forening eller boligselskab?

Hvis du er beboer i en bolig-/antenneforening eller boligselskab, og du allerede nu har adgang til at få Fastspeed, kan du blot bestille online på hjemmesiden eller via vores kundeservice på telefon 89 87 37 00.  

Kan du ikke få Fastspeed på adressen, kan det skyldes at din forening eller boligselskab/administrator ikke har en aftale med os endnu. Du kan derfor rette henvendelse til din foreningsbestyrelse eller boligselskab/administrator og opfordre dem til at åbne adgangen for Fastspeed, så vi kan levere til alle beboerne.  


Kontakt vores salgsteam

Er du beslutningstager eller bestyrelsesmedlem i en antenne/boligforening eller et boligselskab/administrationen?

Så lad os hjælpe Jer med at få Fastspeed bredbånd. Kontakt vores erfarne salgsteam via e-mail [email protected]. Du kan også kontakte os direkte via nedenstående kontaktoplysninger.