Røg baggrund
Fiberkabel

Få det ultimative fiber internet fra Fastspeed

Tilbud på fibernet: SPAR 2.615 kr

Tilbud: SPAR 2.615 kr

Fiber internet

1000 Mbit

fibernet fra

99 kr/md

Gratis med dit fibernet

Oprettelse + fiberrouter

1 års Norton sikkerhedspakke

2 mdr. Mofibo lyd- & e-bøger

3 mdr. Flipp onlinemagasiner

Op til 20% rabat på TV-pakker

Mand der hopper mod kameraet
Bemærk: Tilbuddet gælder nye kunder på udvalgte TDC NET og Fibia fiberadresser. 1000/1000 Mbit fiber internet 99 kr/md første 6 mdr., herefter fra 299 kr/md. Min 6 mdr. fra 594 kr.
Mand der hopper mod kameraet
Mand der holder en fiberrouter

Danmarks bedste fiber

Hurtig og billig fibernet til dig!
Hos Fastspeed leverer vi lyn-hurtig og billig fiber internet. Fiber er den nyeste internet teknologi på markedet, hvor du opnår den bedste stabilitet og internet hastighed. Tjek din adresse, og se om du kan få vores tilbud på fiber på din adresse.
Vi har den største dækning med fiber i Danmark og leverer også via fibernet fra f.eks. TDC NET, Norlys, Fibia, Global Connect, Nord Energi, Energi Fyn, EWII og AURA. Så hvis du har fiber bredbånd via deres fibernet, kan du nemt og hurtigt skifte til Fastspeed.
Wilke

Kundeserviceaward 2023

Danmarks bedste serviceorganisation

Bestil internet nemt & hurtigt

1

Tjek din adresse for fibernet overfor

Indtast din adresse i feltet ovenfor og se vores fiber produkter (samt øvrige internet produkter).

2

Opret dig og opsig din tidligere udbyder

Vælg fiber, opret dig, tilknyt betaling (sker først når du går online med din fiber) samt opsig din tidligere internet udbyder.

3

Tilknyt TV (valgfrit)
til dit fibernet

Til sidst kan du vælge at tilknytte en TV-pakke med 20% fast rabat som Fastspeed-kunde med fiber.

Hjælp til bestilling

Ring 89 87 37 00 eller indtast dit nummer, så ringer vi hurtigst muligt
OK
Ved “OK”: Fastspeed må kontakte dig med tilbud

Bestiller du fiber, får du 3 gaver med!

Gratis 1 år – SPAR 820 kr

Norton sikkerhedspakke

Norton 360. Omfattende sikkerhed til dine digitale enheder inklusiv antivirus, VPN, kodestyring mv.

Norton 360

Gratis 2 mdr. – SPAR 298 kr

Mofibo lyd- og e-bøger

Læs eller lyt til +600.000 bøger for hele familien. Alt fra bestsellers, krimier til børnebøger og biografier.

Norton 360

Gratis 3 mdr. SPAR 297 kr

Flipp online-magasiner

I Flipp er der underholdning til hele familien. Du får +90 titler fra mad, bolig, mode, sundhed, til børneblade.

Norton 360

Fordele ved fiber fra Fastspeed

Fiber internet giver mulighed for højeste og symmetrisk hastighed
Fiber er den førende teknologi til internet og kan levere de højeste hastigheder. Hertil har fibernet symmetrisk hastighed, hvilket betyder, at du får ekstrem høj hastighed ved både download og upload.
Med fibernet får du den bedste kvalitet, stabilitet og sikkerhed
Fibernet er en dedikeret kapacitet til din husstand og ikke en delt ressource. Fibernet kan også håndtere de største datamængder, så du får det mest stabile internet med laveste latens.
Du får en af verdens førende fiber-routere og wifi i husstanden
Når du bestiller fiber hos Fastspeed, får du vores førende router fra Icotera med den nyeste teknologi og WiFi 6. Det giver dig den førende wifi-dækning i hele husstanden, så du får maksimalt ud af din fiberforbindelse.
Mand der peger
Familie hygger i stuen
 

Vælg TV og få 20% rabat

Få fibernet & TV – SPAR op til 1.272 kr årligt
Vælg mellem 4 af de førende TV-pakker inkl. Viaplay og spar op til 20% på din TV-pakke med streaming fra Allente. Se din TV-pakke på tværs af dit TV, mobil, tablet eller en TV-boks.
AllenteViaplay

Ofte stillede spørgsmål til fibernet

1

Hvordan får jeg fibernet?

Du kan nemt skifte til Fastspeed fibernet, uanset hvilken udbyder du har nu. Afhænger dog af infrastrukturen i dit område og til din husstand. Indtast derfor din adresse i feltet øverst på siden. Herefter vil du se hvad Fastspeed kan tilbyde af fiber og internet på din adresse. Du kan også kontakte vores fantastiske kundeservice team på tlf. 89 87 37 00, så hjælper vi dig med dit nye fiber internet.

2

Hvorfor fiber?

Fiber er den nyeste og bedste teknologi indenfor internet/bredbånd. Fibernet medfører, at du har en ekstremt stabil internetforbindelse og kan få ekstrem høj internet hastighed.

3

Hvad koster fiber?

Hos Fastspeed stræber vi efter at levere det hurtigste fiber internet til de laveste priser. Da prisen afhænger af det tilgængelige fibernetværk til din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst på siden. Herefter vil du se tilgængelige internetprodukter og priser på din adresse.

4

Hvor hurtigt er internet via fiber?

Fibernet er det hurtigste internet på markedet. Hos Fastspeed leverer vi kun 1000 Mbit hastighed, som er den absolut hurtigste hastighed. Med denne høje hastighed har du ingen begrænsninger, og du får den bedste internetforbindelse i hele husstanden.

5

Kan jeg se TV og streame TV via fiber?

Det er muligt både at se TV og streame TV via fiber internet. Med en pålidelig og hurtig fiberforbindelse kan du streame tv-programmer, film og andet indhold på alle dine enheder. Hvis du bestiller fibernet fra Fastspeed, kan du få helt op til 20% rabat på TV-pakker hos Allente, som også inkluderer adgang til Viaplay Film og Serier! Læs mere om Allente HER og vælg den TV-pakke der passer til lige netop dit behov.

6

Hvilken router bruges til fibernet?

Som kunde hos Fastspeed får du en af de absolut bedste routere i markedet. Når du bestiller fiber med 1000 Mbit hastighed hos Fastspeed, får du nemlig en Icotera WiFi 6 lånerouter med i prisen.

7

Hvad er fiber og hvordan fungerer fiber?

Fiber er den nyeste og hurtigste internetteknologi. Fibernet er en type internetforbindelse, der bruger optiske fibre til at transportere data med lysets hastighed. Fiber leveres gennem nedgravede kabler, som føres direkte hen til din adresse. Udover at fiber skaber lynhurtigt og stabilt internet, så har det en enormt høj datakapacitet. Derfor er fiber perfekt til dig, der har behov for stabilt internet uden forstyrrelser, uanset hvor mange enheder der benytter internettet på samme tid.

8

Hvad er forskellen på fiber og coax?

Den primære forskel på fiber og coax er teknologien og hvilke kabler internettet leveres igennem. Ved fibernet transporteres internettet gennem lyslederkabler, og ved en coaxforbindelse transporteres internettet gennem, kabeltv-net/kabler. Læs mere om coax bredbånd HER.

9

Hvad er forskellen på fiber og mobilt bredbånd?

Internet via fiber leveres via et fiberkabel direkte til din adresse. I modsætning er mobilt bredbånd en trådløs internetforbindelse, der leveres via mobilmaster/mobilnetværk som 4G eller 5G i dit område. Mobilt bredbånd er praktisk, da det tilbyder fleksibilitet og mobilitet. Dog kan hastighederne variere afhængigt af netværksdækningen og derfor er mobilt bredbånd ikke altid lige så hurtigt og pålideligt som en kablet fiberforbindelse. Læs mere om mobilt bredbånd HER.