Cookie- og privatlivspolitik


1: Privatlivspolitik

Når du besøger vores website (www.fastspeed.dk) og tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler Fastspeed ApS, CVR-nr. 39 97 66 25 (“Fastspeed”, “os”, “vores”, “vi”) oplysninger om dig. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse dig om, hvordan og til hvilke formål vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Fastspeed er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Fastspeed kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor under punkt 8.

1.1: Typen af personoplysninger, formål og retsgrundlag

Når du besøger websitet, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af websitet, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på websitet, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Formålet med behandlingen er at optimere brugeroplevelsen og websitets funktion, samt foretage målrettet markedsføring. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre websitet samt vise dig relevante tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på websitet, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, og som vi skal bruge for at kunne levere vores produkt til dig, f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde og betalingsoplysninger, oplysninger om hvilke produkter du køber, etc. Formålet med behandlingen er at kunne levere de produkter, du har bestilt, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Formålet med behandlingen er at varetage vores interesse i at sende nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Såfremt vi ønsker at behandle dine personoplysninger til andre formål end det, personoplysningerne oprindeligt er indsamlet til, vil vi forud for den videre behandling give dig oplysninger om dette formål.

1.2: Hvor dine oplysninger stammer fra

Vi vil i de fleste tilfælde indsamle oplysningerne direkte fra dig. Vi vil dog også indsamle oplysninger om dig fra andre kilder, herunder fra vores leverandører og lignende.

1.3: Modtagere af personoplysninger

Dine personoplysninger kan overlades til vores databehandlere, inklusiv vores hostingleverandører og andre, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi har indgået en databehandleraftale med alle vores databehandlere, der lever op til kravene i Databeskyttelsesforordningens art. 28 og som pålægger disse databehandlere at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en sådan måde, at behandlingen opfylder kravene i Databeskyttelsesforordningen og sikrer beskyttelse af dine rettigheder.

Dine personoplysninger kan endvidere videregives til myndigheder, i det omfang det følger af en retlig forpligtelse, og er nødvendigt for at udføre den opgave, Fastspeed har fået pålagt eller er nødvendigt for, at vi kan forfølge en legitim interesse.

1.4: Validering af medlemsskaber

Hvis du anvender en rabatkode, som led i et medlemskab hos en af vores samarbejdspartnere, anvender vi din mail og telefonnummer som validering af dit medlemsskab, hos samarbejdspartneren.

1.5: Tredjelandsoverførsler

To af vores databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc., er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 45.

En kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

En kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

1.6: Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder i henhold til Databeskyttelsesforordningen.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode om indsigt i dine personoplysninger, og under visse betingelser at få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af dine personoplysninger, samt anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger eller få dem overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). Du har også ret til under visse omstændigheder at gøre indsigelse mod vores behandling eller trække et samtykke, du har givet til en given behandlingsaktivitet, tilbage.

Du har endvidere til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. En klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller via telefonen på +45 33 19 32 00.

1.7: Sletning af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt for at levere vores services til dig og ikke længere end hvad der er tilladt i henhold til lovgivningen. Opbevaringsperioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

1.8: Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

1.9: Kontaktoplysninger

Fastspeed er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via websitet, vores nyhedsbrev eller i forbindelse med køb af vores produkter.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Fastspeed ApS
CVR-nr.: 39 97 66 25
Bygmestervej 10, 3 tv.
2400 København NV

E-mail: kundeservice@fastspeed.dk
Telefon: 89 87 37 00


2: Cookiepolitik

Vores website anvender cookies med det formål at tilpasse og forbedre indholdet på siden.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistikker og målrette annoncer. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., [hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog, som du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncering over for dig.] Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

2.1: Hvor længe lagres cookies på din enhed?

Det varierer fra cookie til cookie, hvor længe en cookie opbevares på din enhed. Opbevaringsperioden regnes fra dit seneste besøg på websitet. Du kan se opbevaringsperioden for hver enkelt cookie i skemaet nedenfor.

2.2: Sådan blokerer eller sletter du cookies

Du kan altid blokere cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du skal dog være opmærksom på, at der ved blokering af cookies er mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan finde en vejledning til, hvordan du sletter cookies på din browser nedenfor.

Vær opmærksom på, at du ved brug af flere browsere er nødt til at slette cookies ved at ændre i indstillingerne på samtlige browsere.


Denne side er sidst opdateret: 13.05.2019