Røg baggrund

Få Danmarks ultimative bredbånd fra Fastspeed

Tilbud på bredbånd: SPAR 1.718 kr

Tilbud: SPAR 1.718 kr

Fastspeed bredbånd

1000 Mbit

bredbånd

fra198 kr/md

Gratis med bredbånd

Oprettelse + wifi-router

Sikkerhedspakke i 1 år (Norton)

Lyd- & e-bøger i 2 mdr. (Mofibo)

Onlinemagasiner i 3 mdr. (Flipp)

Rabat på TV – op til 20%

Mand der holder en router
Bemærk: 1000/500 Mbit bredbånd/coax/kabeltv-net fra 198 kr/md første 3 mdr., herefter fra: 229 kr/md. Afhængig af lokation/netværk. Min 6 mdr. fra 1.281 kr. Tilbuddet gælder nye kunder.
Mand der holder en router
Mand der løber hurtigt

Bredbånd når det er bedst

Hurtigt, stabilt & billigt bredbånd til dig!
Hos Fastspeed er vi specialiseret i højhastigheds-bredbånd med hele 1000 Mbit bredbånds-hastighed. Tjek din adresse i indtastningsfeltet ovenfor, og se vores tilbud på bredbånd på din adresse.
Vi leverer bredbånd til både private, erhverv (virksomheden & medarbejdere) og foreninger (bolig- og antenne foreninger samt boligselskaber).
Wilke

Kundeserviceaward 2023

Danmarks bedste serviceorganisation

Sådan bestiller du bredbånd!

1

Tjek din adresse ovenfor og se bredbånd til dig

Se din bredbåndsløsning og aktuelle tilbud ved at indtaste din adresse i feltet på toppen af denne side.

2

Opret dig og
opsig din gamle bredbånds-udbyder

Opret dig nemt, tilknyt betaling (sker først ved onlinedatoen) og opsig dit tidligere bredbånd.

3

Tilknyt TV (valgfrit)
til dit Fastspeed bredbånd

Til sidst kan du vælge at tilknytte en TV-pakke med 20% fast rabat som Fastspeed-kunde med bredbånd.

Hjælp til bestilling

Ring 89 87 37 00 eller indtast dit nummer, så ringer vi hurtigst muligt
OK
Ved “OK”: Fastspeed må kontakte dig med tilbud

Bestil bredbånd og få 3 gaver med!

Gratis 1 år – SPAR 820 kr

Norton sikkerhedspakke

Norton 360. Omfattende sikkerhed til dine digitale enheder inklusiv antivirus, VPN, kodestyring mv.

Norton 360

Gratis 2 mdr. – SPAR 298 kr

Mofibo lyd- og e-bøger

Læs eller lyt til +600.000 bøger for hele familien. Alt fra bestsellers, krimier til børnebøger og biografier.

Norton 360

Gratis 3 mdr. SPAR 297 kr

Flipp online-magasiner

I Flipp er der underholdning til hele familien. Du får +90 titler fra mad, bolig, mode, sundhed, til børneblade.

Norton 360
Familie hygger i stuen
 

Vælg TV og få 20% rabat

Få TV til dit bredbånd og SPAR op til 1.272 kr årligt på din TV-pakke
Vælg mellem 4 af de førende TV-pakker inkl. Viaplay og spar op til 20% på din TV-pakke med streaming fra Allente. Se din TV-pakke på tværs af dit TV, mobil, tablet eller en TV-boks.
AllenteViaplay

Ofte stillede spørgsmål til bredbånd

1

Hvorfor vælge bredbånd fra Fastspeed?

Du skal vælge Fastspeed bredbånd fordi vi leverer maksimal hastighed, stabil forbindelse og enestående wifi (dette er vi anerkendt for med priser som Danmarks hurtigste bredbånd og 2. hurtigste i verden). Alt dette leverer vi til en ekstremt lav pris – og er på tværs af produkter den billigste udbyder i Danmark, da vi ikke har en masse skjulte gebyr og ekstrabetalinger mv. Vi er i stedet transparente og enkle. Hertil tilbyder vi prisvindende kundeservice, så du altid kan føle dig tryg. Vi håber dette lyder godt, og at du vil blive glad for dit Fastspeed bredbånd.

2

Hvordan skifter jeg bredbånd?

Du kan nemt skifte til Fastspeed bredbånd, uanset hvilke bredbåndsudbyder du har i dag. Indtast din adresse i feltet ovenfor og se hvilken type bredbånd Fastspeed kan tilbyde på din adresse. Du kan også kontakte vores fantastiske kundeserviceteam på telefon 89 87 37 00, så hjælper vi dig med dit nye bredbånd.

3

Hvad koster bredbånd (bredbåndspriser)?

Da prisen på bredbånd kommer an på, hvilket netværk der er tilgængeligt på din adresse, skal du starte med at indtaste din adresse på toppen af siden. Herefter vil du se priser på bredbånd på din adresse. Heldigvis kan Fastspeed levere til alle i hele Danmark – så skynd dig at tjekke dit aktuelle tilbud på bredbånd.

4

Hvad er det hurtigste bredbånd?

Bredbånd via coax/kabel-tv-stikket sikrer en lynhurtig og stabil internetforbindelse. Hos Fastspeed leverer vi bredbånd (via coax) med 1000/500 Mbit hastighed (download/upload), som er den hurtigste hastighed. Med denne høje hastighed har du ingen begrænsninger, og du får den bedste forbindelse i hele husstanden. På fiber tilbyder vi symmetriske hastigheder på 1000/1000 Mbit, og på 5G mobilt bredbånd op til 950/95 Mbit (afhænger af din adresselokation).

5

Kan jeg købe bredbånd uden TV?

Ja! Du kan sagtens købe bredbånd uden TV hos Fastspeed, og hvis du vil beholde dit nuværende TV via dit kabeltv-net eller streaming TV, kan du bare fortsætte med dette og din nuværende TV-leverandør. Dog får du som Fastspeed-kunde med bredbånd mulighed for at valgfrit at tilvælge en TV-pakke fra Allente med op til hele 20% rabat om måneden. Se mere om vores pakker HER.

6

Kan jeg se TV og streame TV via mit bredbånd?

Ja! Med en lynhurtigt bredbånd kan du nemt og problemfrit både se TV og streame TV. Når du køber bredbånd hos Fastspeed, kan du få helt op til 20% rabat på TV-pakker hos Allente, som også inkluderer adgang til Viaplay Film og Serier! Se mere om vores pakker HER.

7

Hvilken router bruges til bredbånd?

Som bredbåndskunde hos Fastspeed får du med coax bredbånd en testvindende bredbåndsrouter fra Sagemcom af utrolig høj kvalitet. Den router vi tilbyder, er den mest brugte router til coax bredbånd i Danmark og er med til at sikre en pålidelig og lynhurtig forbindelse. Ved fibernet anvender vi Icotera og ved mobilt bredbånd bruges Zyxel.

8

Hvad er forskellen på bredbånd og fiber internet og mobilt bredbånd?

Forskellen på bredbånd (coax/kabel-tv-net) og fiber internet og mobilt bredbånd ligger i den teknologi der bruges. Hos Fastspeed har vi kun én hastighed = maks hastighed med op til 1000 Mbit. Ved fiber internet, bruges optiske fibre, som er den nyeste teknologi med forbedret kapacitet og stabilitet. Coax bredbånd bruger koaxsial-kabler, som er utrolig godt og også kan levere TV (det er meget udbredt i Danmark at husstande har TV via deres kabel-tv-net). Mobilt bredbånd fungerer trådløst via 4G eller 5G (Fastspeed anvender 5G) med et SIM-kort (som du kender fra mobilen) og en router – så du bare skal tilslutte strøm. Hastighed varierer afhængigt af din placering af routeren (signalstyrken) og trafikbelastningen på masterne, der sender internet-signalet.

9

Opsiger i min tidligere udbyder af bredbånd?

Ja! Vi hjælper dig med at opsige din tidligere udbyder af bredbånd. Hvis du bestiller bredbånd via vores hjemmeside vil du til sidst kunne udfylde vores formular. Herefter tager vi os af sagen, så du slipper for besværet. Hvis du bestiller ved at ringe til os – hjælper vores konsulenter dig ligeledes i forløbet. Er du allerede kunde hos os og endnu ikke har opsagt din tidligere udbyder, kan du logge på Mit Fastspeed (vores selvbetjening) og udfylde formularen til at opsige din tidligere bredbåndsudbyder.