Røg baggrund

5G mobilt bredbånd

Ubegrænset data

Op til950 Mbit

198 kr/md

første 3 mdr, herefter 269 kr/md

Gratis med i købet

Oprettelse + Wifi-router

1 års Norton sikkerhedspakke

2 mdr. Mofibo lyd- & e-bøger

3 mdr. Flipp online-magasiner

Op til 20% rabat på TV-pakker

SPAR 1.628 kr
5G RouterKort over Danmark

Få det hurtigste mobilt bredbånd med 5G

Med 5G får du det førende og bedste indenfor mobilt bredbånd og derfor en ekstremt høj hastighed på op til 950 Mbit (afhængig af hvor du bor – målt ved udendørs brug). Du kan bestille med og uden router.

…med frit og ubegrænset dataforbrug…

Normalt betaler du for en begrænset mængde data – Men det gør du ikke hos Fastspeed. Vi sætter dit internet frit og giver dig fri/ubegrænset data, så du ikke skal bekymre dig om du har nok.

…Tilslut nemt ved bare at sætte strøm til!

Du får en førende 5G router med hos Fastspeed. Du tilslutter blot routeren til strømmen – så har du internet! Du kan sætte routeren, hvor du vil, og endda tage den med dig, f.eks. i sommerhuset.

Hjælp til bestilling:

Ring 89 87 37 00 hvis vi skal hjælpe dig med at bestille, eller indtast dit nummer, så ringer vi hurtigst muligt i vores åbningstid.
Ring mig op
Ved “Ring mig op” bekræfter du, at vi må kontakte dig med tilbud

Bestil nu og få 3 gratis gaver!

SPAR 820 kr

Gratis 1 år

Norton sikkerhedspakke

Norton 360. Omfattende sikkerhed til dine digitale enheder inklusiv antivirus, plus VPN, adgangskodestyring og meget mere. Det hele i én løsning.

Læs mere

SPAR 298 kr

Gratis 2 mdr.

Mofibo lyd- og e-bøger

Læs eller lyt til over 600.000 bøger til hele familien i 2 mdr. Alt fra best-sellers, prisbelønnede krimier til børnebøger, og biografier finder du eksklusivt i appen.

Læs mere

SPAR 297 kr

Gratis 3 mdr.

Flipp online-magasiner

I Flipp er der underholdning til hele familien. Du får adgang til mere end 90 inspirerende titler om alt fra mad, bolig, sundhed, mode, og de allerbedste børneblade.

Læs mere