Røg baggrund
Hjem » Presse » Betaling og regninger » Tilbagebetaling/kreditnota

Tilbagebetaling/kreditnota

Tilbagebetaling/kreditnota – hvornår modtager jeg mit tilgodehavende:

Er du opsagt midt i et indeværende kvartal, som du har forudbetalt, tilbagebetaler vi det beløb, som du har betalt for meget ift. din ophørsdato.

Kortbetaling: Har du betalt via automatisk kortbetaling, refunderer vi direkte tilbage på dit kort/konto. Der går ca. 5-7 bankdage fra din ophørsdato til du har pengene på din konto (afhænger også af din bank).

MobilePay: Hvis du har betalt via MobilePay, skal vi bruge dit konto- og registreringsnummer. Hvis vi ikke har det, så modtager du automatisk en mail herom. Når konto- og registreringsnummer er modtaget og behandlet, går der ca. 10 bankdage fra din ophørsdato til du har pengene på din konto.

Betalingsservice: Hvis du har betalt via Betalingsservice, modtager du pengene retur på samme konto og altid til d. 1. Følgende gør sig gældende for Betalingsservice:

  • Hvis din ophørsdato er før eller d. 15. i måneden, modtager du pengene til d. 1. i den næstkommende måned. Eksempel: Hvis du har ophør/udbetaling d. 05/08, vil du modtage pengene d. 01/09.
  • Hvis din ophørsdato er efter d.15 i måneden (dvs. d. 16 og frem), vil du modtage pengene d. 1. i måneden efter den næstkommende. Eksempel: Hvis du har ophør/udbetaling d. 21/08, vil du modtage pengene d. 01/10.