Røg baggrund
Hjem » Presse » Fastspeed overtager Snappii

Fastspeed overtager Snappii

Den 1. april overtager Fastspeed den mindre bredbåndsudbyder Snappii, og kundebasen, der i dag udgør nogle hundrede bredbåndskunder på fiber og coax. Disse konverteres til Fastspeed Bredbånd. Snappii-brandet nedlægges efterfølgende.

Snappii blev etableret i juni 2020 for at tage kampen op med de etablerede bredbåndsudbydere i markedet – lidt efter samme opskrift som Fastspeed, som blev lanceret et år tidligere. Stifterne bag Snappii var det erfarne team bag Kabelplus, et selskab, der har specialiseret sig i at levere infrastruktur og teletjenester til bolig- og antenneforeningsmarkedet.

Beslutningen om at sælge til Fastspeed kommer af to ting: Dels ønsker stifterne bag at fokusere hundrede procent på Kabelplus-forretningen, og dels har det vist sig svært at få det nødvendige fodfæste og skabe den nødvendige, kritiske kundevolumen i et hårdt konkurrencepræget bredbåndsmarked: ”Med Snappii ønskede vi at skabe en bredbåndsudbyder, der kunne leve et ”no bullshit” bredbåndsprodukt med høj hastighed til en skarp pris.

Det har dog vist sig at være noget sværere end forventet at skabe den nødvendige vækstrejse, der kan sikre det nødvendige grundlag og kritiske masse for en rentabel forretning”, udtaler Henrik Lind, medstifter og direktør for Snappii. ”Samtidig har vi et ønske om at hellige os 100% vores arbejde med at sikre antenne- og boligforeninger bedre valgfrihed og skarpere priser på bredbånd og administration af tv via Kabelplus. I den forbindelse har vi taget kontakt til Fastspeed med et tilbud om at overtage Snappii’s eksisterende kunder – for vi er sikre på, at kunderne vil komme i gode hænder hos Fastspeed, der har markedets bedste kundetilfredshed”.

Fastspeed byder velkommen

”Vi er sikre på, at Snappii’s nuværende kunder vil blive glade hos os, og vi glæder os til at byde Snappii’s kunder velkommen. Snappii har omtrent samme produkter, teknologier og priser som Fastspeed, så overgangen kan gøres uden større knubs – og teamet hos Fastspeed vil gøre alt for at sikre, at alle vil opleve en super smidig overgang til Fastspeed”, udtaler Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed.”

Parterne ønsker ikke at oplyse købsprisen for Fastspeed’s overtagelse af Snappii.

Om Fastspeed

Fastspeed er Danmarks hurtigste bredbåndsselskab og førende på Trustpilot blandt de anerkendte teleselskaber, med den bedste kundeoplevelse og service. Yderligere har Fastspeed den førende dækning i Danmark ift. at kunne levere højhastighedsbredbånd til flest danske husstande.  Fastspeed leverer bredbånd via bl.a. TDC’s coax net (kabel-tv) samt via fiberforbindelser fra TDC Net, EWII Fiber, Norlys, Nord Energi, Thy-Mors, Onefiber, Fibia, Energi Fyn og Aura. Ligeledes er der indgået aftaler om levering af Fastspeed via fiber fra RAH Fiber, og flere fiberaftaler er på vej.

Om Snappii

Snappii ApS blev stiftet i sommeren 2020 af teamet bag Kabelplus. Snappii udbyder bredbånd via TDC Nets fiberforbindelser samt via coax i udvalgte områder i Østdanmark.