Røg baggrund
Hjem » Kundeservice » Etablering & teknikere » Installation af højhastighedsstik (kun for coax/kabel-tv-netværk)

Installation af højhastighedsstik (kun for coax/kabel-tv-netværk)

Skift af stik til et højhastighedsstik gælder kun for Fastspeed leveret via coax/kabel-tv-stikket, og hvis du ikke allerede har et højhastighedsstik. Fastspeed kører nemlig med så høj hastighed, at vi i visse tilfælde bliver nødt til at udskifte dit nuværende stik, så du får optimal udbytte ud af din forbindelse.

Når du foretager din bestilling, vil du automatisk få besked, om der er højhastighedsstik på din adresse eller ej. Det skal vi nok tage hånd om, så du ikke skal bekymre dig om dette.

Hvis du allerede har et højhastighedsstik i husstanden (via kabel-tv-stikket), har du som udgangspunkt ikke behov for teknikerbesøg.

Har du ikke et højhastighedsstik, sender vi en tekniker til at udskifte dette gratis. Det gør vi for at sikre, at du får maksimal hastighed på din forbindelse.

Hvad gør teknikeren ved stikskifte ?

Teknikeren kommer til din adresse på den dato, som er aftalt (jf. din ordrebekræftelse eller eventuel ombooking, hvis du har aftalt en anden tid efterfølgende).

Her vil teknikeren udskifte dit nuværende stik til et højhastighedsstik (kaldet et “Docsis 3.1 stik” eller en “Docsis 3.1 splitter / DVU 1.4”). Stikket vil blive opsat der, hvor samlingen af kablet er i ejendommen, hvilket sommetider kan være loftrum eller teknikskab. Der er tale om at teknikeren opgraderer første stik i husstanden, og i nogle tilfælde er dette fordeleren.

Dette medfølger ikke:

Ønsker man at få antennestikket opsat et andet sted end beskrevet ovenfor (som teknikeren anviser), kan dette godt lade sig gøre – men dette skal bestilles og afregnes efter anvendt tid og materialer.

Den tekniker der er ude og opsætte stikket kan desværre ikke foretage dette og der vil derfor skulle bestilles en ekspert-tekniker til at foretage den opgave.