Niels Breining, der i mange år var topchef i YouSee, har sammen med tidl. salgsdirektør i YouSee Freddie Fjeldsted investeret i Fastspeed og indtræder i bestyrelsen. Samtidig påtager de sig centrale roller i virksomheden.

Fastspeed meldte allerede i sidste uge ud om lanceringsplanerne for 2019. I denne uge kan Fastspeed så annoncere, at man har tilknyttet nogle særdeles erfarne og kompetente kræfter til at bistå ledelsen med indsigt og sparring og for aktivt at opbygge kompetencer til at adressere antenne- og boligforeningsmarkedet.

Niels Breining udtaler ifm. offentliggørelsen:

”Da jeg for et par måneder siden blev spurgt af Fastspeeds stiftere om min eventuelle interesse i at være med til at opbygge og udvikle Fastspeed, sagde jeg straks ja. Jeg er ikke i tvivl om, at de igangværende store strukturændringer i tele- og tv-markedet ligefrem kalder på en ambitiøs, visionær og uafhængig bredbåndsudbyder, der ser det som sit mål at tilbyde forbrugerne de bedst mulige produkter målt på kvalitet og pris”.

Niels Breining fortsætter:

”Der er lige nu et hul i markedet for en rendyrket bredbåndsudbyder med attraktive priser, og det hul ser kun ud til at blive større og større. Nogen skal fylde hullet ud, hvis det ikke bare skal være fremtidens ejere af infrastruktur, der gennem datterselskaber også fordeler markedet for tjenester på infrastrukturerne mellem sig. Det er her, Fastspeed kommer til at gøre en forskel”.

Fastspeed vil tilbyde højhastigheds bredbånd både på fibernet og på det coax-baserede kabel-tv net. De mange danske coax-forbindelser når ud til mere end 2 mio. husstande. Nettene er de seneste år i stort omfang opgraderet med nyt teknisk udstyr (Docsis 3.1), som muliggør, at de kan levere båndbredder op til 1000 Mbit/s.

Niels Breining er ikke et øjeblik i tvivl om kvaliteten og mulighederne i kabel-tv nettene: ”Coax-teknologien udgør et stort og langt fra fuldt udnyttet potentiale, og kabel-tv nettene vil i mange år fremover komme til at sameksistere med fremtidens fibernet. At vi i Fastspeed i første omgang introducerer bredbånd på kabel tv-nettene er derfor et naturligt og fornuftigt valg. Nettene når allerede nu ud til virkelig mange danske husstande, og tilvejebringer båndbredder, der kan sammenlignes med fiber”.

Fastspeed’s adm. direktør Jens Raith udtaler ifm. offentliggørelsen: ”Det er virkelig et scoop, vi har fået Niels og Freddie med ombord. Ingen kan matche deres uvurderlige indsigt i udbredelsen af kabel-tv nettene og i brugen af dem. Samtidigt forstår de om nogen antenne- og boligforeningsmarkedet, og kan derfor hjælpe os godt på vej med at målrette og levere de helt rette løsninger til dette segment. Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet – det er en kæmpe gevinst for Fastspeed, at de er med på holdet, og vil bringe os et skridt nærmere ift. at udføre vores simple mission – at være danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse”.

Om Fastspeed

Fastspeed er Danmarks nye bredbåndsselskab. Missionen er at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse. Selskabet er stiftet i slutningen af 2018 af Jens Raith, Morten Boe Andersen & Peter Mægbæk. Senest har makkerparret Niels Breining og Freddie Fjelsted tilsluttet sig Fastspeed med en stærk ambition om at adressere antenne- og boligforeningsmarkedet. Fastspeed forventer at lancere de første produkter i løbet af foråret, og vil med tiden blive landsdækkende i størst mulige omfang på både coax og fiber. Der bliver tale om en kontrolleret lancering, med en ambition om at nå 20.000 kunder i løbet af de første 2 år.