Røg baggrund
Hjem » Presse » Fastspeed støttes af kloge penge

Fastspeed støttes af kloge penge

Det er erfarne kræfter, der i dag offentliggør, at de har investeret i Fastspeed. Investorkredsen tæller bl.a. Rasmus Helmich, tidl. CEO i Nianet og Jysk Energi repræsenteret ved CEO Lars Naur.

Fastspeed kan i dag offentliggøre den investorkreds, som har investeret et markant beløb i opbygningen af Fastspeed. Ud over investeringen er der tale om nogle særdeles erfarne og kompetente kræfter, som kommer til at bistå ledelsen med indsigt og sparring for at udvikle forretningen.

”Jeg er utrolig stolt af den ejerkreds, vi har fået samlet” udtaler Fastspeed’s adm. direktør Jens Raith og tilføjer: ”Der er tale om særdeles kompetente mennesker, som bibringer stor viden og indsigt til Fastspeed. Jeg kunne ikke have ønsket mig en mere kompetent ejerkreds og bestyrelse. Der er i særdeleshed tale om kloge penge, og vi får samlet et vidensniveau i bestyrelsen som er outstanding i den danske teleindustri”.

Fastspeed har tidligere offentliggjort at den tidligere YouSee-duo Niels Breining og Freddie Fjelsted tiltræder med kompetence og som investorer med fokus på antenne- og boligforeningsmarkedet. De vil begge sidde med i bestyrelsen.

En af de nye investorer og kommende bestyrelsesmedlem er Rasmus Helmich – senest kendt som CEO for Nianet, der sidste sommer blev solgt til Global Connect – udtaler ifm. offentliggørelsen: ”Jeg er meget glad for min investering i Fastspeed. Der er tale om det helt rette koncept, på det rette tidspunkt og med det rette team. Jeg har store forventninger til udviklingen af forretningen, og glæder mig til at arbejde sammen med teamet” og fortsætter: ”Som investor har jeg hele tiden øje for muligheder, hvor jeg kan bruge mine egne kompetencer og viden. Jeg har i mange år arbejdet med bredbåndsmarkedet og den bagvedliggende teknologi, og ser derfor her en mulighed for at bidrage med min viden og indsigt”.

En anden central investor er Jysk Energi, som i forvejen selv ejer infrastruktur i det vestjyske. Adm. direktør for Jysk Energi Lars Naur ser stort potentiale i investeringen på længere sigt: ”Jysk Energi ser investeringen i Fastspeed som en langsigtet investering. Vi ser et stort behov for at skabe en central spiller, der kan tilbyde services på alle relevante net. Vi har selv investeret et markant beløb i infrastruktur på dette område, og ser det som helt naturligt at støtte op omkring det at få skabt en stærk operatør. Vi har stor tillid og forventninger til Fastspeed, og glæder os til samarbejdet”.

Investorkredsen tæller ydermere Jørgen Bang-Jensen, som på europæisk plan er kendt for at opbygge og børsnotere Polens største mobil-operatør (PLAY) og Allan Jakobsen – tidligere CEO i Tele -og IT-branchen bl.a. Itadel (tidligere TDC Hosting) og Dannet – som også indtræder i Fastspeed’s bestyrelse.

Afslutningsvis udtaler Fastspeed’s adm. direktør Jens Raith: ”Vi er glade for at vi har kunnet samle en så solid ejerkreds, som alle er engagerede og villige til at støtte virksomheden på lang sigt. Vi kan nu koncentrere os om at opbygge virksomheden med fokus på vores mission om at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse”.

Om Fastspeed

Fastspeed er Danmarks nye bredbåndsselskab. Missionen er at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse. Selskabet er stiftet i slutningen af 2018 af Jens Raith, Morten Boe Andersen & Peter Mægbæk. Fastspeed forventer at lancere de første produkter i løbet af foråret, og vil med tiden blive landsdækkende i størst mulige omfang på både coax og fiber. Der bliver tale om en kontrolleret lancering, med en ambition om at nå 20.000 kunder i løbet af de første 2 år.